Antti Riikonen Construction Management

Vastaava työnjohtaja Kangasala

Vastaava työnjohtaja Kangasala, Pirkanmaa ja Kanta-Hämeen alue

Vastaava työnjohtaja Kangasala, Pirkanmaa ja Kanta-Häme

Insinööritoimisto CMS on Kangasalla toimiva yritys joka tarjoaa vastaavan työnjohtajan palvelua sekä rakentamisen ja kiinteistöjen ylläpidon asiantuntija- ja konsultointipalveluja Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeessä. Otamme vastaan pienempiä ja hieman suurempiakin toimeksiantoja erilaisissa rakentamiseen ja kiinteistöjen ylläpitoon liittyvissä asiantuntijatehtävissä. Asiakkaitamme ovat kotitaloudet, taloyhtiöt ja erilaiset yritykset. Toiminta-alueemme on pääsääntöisesti Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen alueella.

Omakotitalon, loma-asunnon tai minkä tahansa muun kiinteistön rakentaminen ovat monelle elämän suurimpia investointeja. On enemmän kuin tärkeää, että rakennustyö suoritetaan ammattitaitoisesti ja rakennusprojekti johdetaan tehokkaasti. Hyvin rakennettu kiinteistö palvelee käyttäjäänsä vuosikymmeniä, jopa vuosisatoja. Rakentaminen ei ole avaruustiedettä, mutta siihen on olemassa omat sääntönsä ja norminsa. Rakennusala on tyypillisesti hinnaltaan hyvin kilpailtu, joten kaikkien rakennushankkeeseen ryhtyvien on oltava tarkkana laatu-asioiden kanssa.

Markkinoilla on lukuisia toimijoita, joiden ajatuksena ei välttämättä ole suorittaa työtä laadukkaasti vaan enemmänkin maksimoida siitä saatava rahallinen hyöty. Heikko rakentamisen laatu saattaa johtaa ongelmiin rakenteiden kestävyyden, sisäilman laadun tai esimerkiksi paloturvallisuuden kanssa.

Ota yhteyttä kun tarvitset rakennushankkeellesi vastaavan työnjohtajan!

Energiaremontti – Apua kasvavien energiakustannusten hillitsemiseen

Kasvavat energiakustannukset aiheuttavat monelle kiinteistönomistajalle jatkuvia lisäkustannuksia. Kiinteistöjen energiakustannuksia voidaan pienentää monin eri tavoin. Rakenteiden lämmöneristävyyttä voidaan parantaa eri tavoin. Lisäksi rakennuksen ilmanvaihtoon voidaan tehdä energiatehokkuutta parantavia toimenpiteitä. Myös lämmitysjärjestelmällä on merkitystä energiakustannusten muodostumisessa. Kun suunnittelette esimerkiksi talonne kattoremonttia tai julkisivuremonttia, kannattaa samalla miettiä katon tai seinien lisälämmöneristystä sekä ikkunoiden vaihtoa. Käyttöikänsä päässä olevaa öljylämmitysjärjestelmää uusittaessa kannattaa puntaroida nykyaikaiset lämpöpumppuvaihtoehdot. Autamme asiakkaitamme tekemään taloudellisesti ja teknisesti järkeviä valintoja. Tarvittaessa teemme muutostyöt ”avaimet käteen” projektina sisältäen muutostöille tarvittavan rahoituksen. Ota yhteyttä, keskustellaan ja mietitään yhdessä järkevät ratkaisut kiinteistöllenne!

Ekologisen asumisen ratkaisut

Jätevesien asianmukainen käsittely ja puhdas talousvesi ovat arvokkaita asioita. Kartoitamme, suunnittelemme ja toteutamme ratkaisut ”avaimet käteen” – mallilla. Edustamamme tuotteet ovat korkealaatuisia ja hinnaltaan kilpailukykyisiä. Annamme tuotteille ja asennukselle takuun. Jatkossa saat meiltä myös kaikki tuotteiden varaosat ja tarvikkeet!

Kokemusta rakentamisesta, kunnossapidosta ja energia-alalta

Rakennusinsinööri, AMK Antti Riikosella on yli 15 vuoden kokemus kiinteistöalalta. Erikoisosaamista mm. polttoaineen jakeluasemista, kiinteistöjen teknisestä ylläpidosta, toimitilapalvelujen johtamisesta sekä energia-alalta. Otamme vastaan toimeksiantoja vastaavan mestarin tehtävistä Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeessä sekä erilaisista kiinteistöihin liittyvistä projekteista, kuten peruskorjaukset ja energiatehokkuushankkeista.

Vastaavan työnjohtajan palvelua

Yhteistyökumppaneitamme:

salvos_logo-1

urakkamaailma_logo_41