• RÄME-laatulaiturit

RÄME-laatulaiturit

Laatulaituri avaimet käteen – toimituksena Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeessä

 

Suunnitteletko hankkivasi laiturin omaan rantaasi? Laiturin hankkiminen voi olla helpompaa kuin luulitkaan. RÄME-laiturit ovat Majavahuolto Oy:n Kangasalla valmistamia laitureita. Suunnittelemme ja rakennamme laiturit pääsääntöisesti asiakkaan omien toiveiden mukaisesti.

Kun harkitset laiturin hankkimista, kannattaa ottaa yhteyttä ja sopia maksuttomasta laituriasiantuntijan käynnistä kohteessa, jonne laituria ollaan suunnittelemassa. Kun laiturin suunnittelussa huomioidaan asennuspaikan olosuhteet, saadaan lopputuloksesta hyvä. Oikein suunniteltu, valmistettu ja asennettu laituri avaimet käteen – toimituksena palvelee käyttäjiään useita vuosia, jopa vuosikymmeniä.

RÄME-laiturit valmistetaan kestopuusta, käytämme mm. UKM liitososia ja ponttoneita. Kiinnitämme osat toisiinsa ruostumattomilla ja sinkityillä teräsruuveilla. Laiturin kiinnittäminen rantaan suunnitellaan aina paikalliset olosuhteet huomioiden. Laiturimme ovat hinta-laatusuhteelta ylivertaisia ja annamme laitureille aina kahden vuoden täystakuun. Asennuspalvelun lisäksi palvelemme laitureiden nostoissa syksyisin ja laskuissa keväisin, mikäli laituria ei voida pitää järvessä yli talven.

Miksi valita RÄME-laatulaituri?

  1. Toimitamme laiturit käyttövalmiiksi asennettuna joustavin toimitusajoin.
  2. Huomioimme aina asiakkaan toiveet, käytössä olevan budjetin ja pyrimme innovatiivisina rakentajina löytämään teknisesti toimivan, turvallisen ja käyttäjää pitkään palvelevan ratkaisun.
  3. RÄME-laiturit ovat valmistettu nk. rautakauppa-laitureihin verrattuna järeämmästä puutavarasta, esim. kansilaudat ovat aina 28 mm paksuja, kaikkiin kiinnitykseen käytämme ruuveja tai pultteja, emme siis naulaa mitään.
  4. Annamme laiturille ja asennukselle takuun. Meiltä saat apua myös laiturin nostoon syksyllä ja laskuun keväällä, jos et jätä laituria veteen talvehtimaan.

Ota yhteyttä ja sovi ilmainen kartoituskäynti

Helpoin keino hankkia uusi laituri on ottaa yhteyttä Majavahuoltoon puhelimitse p. 044 973 2250 tai sähköpostitse antti@majavahuolto.fi ja sopia kartoituskäynti kohteessa. Teemme teille aina kirjallisen tarjouksen ja laskutamme vasta kun laituri on paikallaan käyttövalmiina ja hyväksytysti vastaanotettu. Tarvittaessa teemme pienurakkasopimuksen. Reklamaatiot hoidetaan viipymättä ja laiturille ja asennuksen annetaan aina takuu.

Laiturin saat meiltä nopeasti, pyrimme toimittamaan laiturin yleensä 7 vuorokauden kuluttua tilauksesta. Kuljetamme laiturit joko kokonaisina, elementteinä tai pienempinä osina asennuspaikalle. Mikäli kohde on saaressa tai hankalien tieyhteyksien päässä, uitamme laiturin paikalleen jopa kilometrien päästä.

Alla olevista kuvista näet toteuttamiamme laituriratkaisuja. Lisää RÄME-laatulaitureista tietoa löydät Facebook-sivuiltamme.

Suunnittelemme sinun rantaasi sopivan kokonaisuuden ja toimitamme sen sinulle käyttövalmiina. Pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä!

Max file size is 2 MB.